Wie wij zijn

Natascha en FroukjeFroukje Loth en Natascha Lubberding ontmoetten elkaar in 2009 op de opleiding voor Zen Shiatsu Therapie in Amsterdam. Tijdens de opleiding bleek al gauw dat we elkaar voeden, aanscherpen en inspireren - op het gebied van Shiatsu maar ook daarbuiten. Samen maakten we onze zwangerschappen, persoonlijke reizen en ontwikkelingen door gedurende de opleiding en werden maatjes. Nu gaan we samen een nieuw avontuur aan!

Froukje Loth

Hoi,

ik ben Froukje Loth (1978), afstuderend Shiatsu Therapeut met praktijk in Amsterdam en Monnickendam en moeder van twee kinderen, Ibo (2010) en Lima (2013).

ContactIn mijn leven gaat het over BEWEGEN en bewogen zijn, AANRAKEN en geraakt zijn.

Van dansopleiding, theateropleiding, aikido, een jaar Pabo, REIZEN, opleiding ontspanningsmassage, cursus stoelmassage, shantala babymassage, thaise massage, reiki naar ZEN SHIATSU!

Daar kwam ik thuis, mijn kinderen vonden een thuis bij mij.

Shiatsu is voor mij een ontmoeting waar je elkaar treft en laat zijn wat al is. Hierdoor ontstaat er beweging en mogelijkheid voor een nieuwe balans.

Ik ontmoet je graag!

Froukje Loth.

www.froukjeloth.nl

Natascha Lubberding

Mijn naam is Natascha Lubberding (1975) en ik ben Zen Shiatsutherapeut met praktijk in IJburg in Amsterdam. Ik ben moeder van drie kinderen (2004, 2006 en 2011).

BabyMijn kinderen houden mij een spiegel voor. Mijn sensitieve dochter toont mij mijn eigen hooggevoeligheid. Mijn tweede kind laat mij zien hoe je geaard in het leven staat, hoe je vanuit je eigen centrum het meest in je kracht staat, en hoe je trouw moet blijven aan je eigen kern. Mijn derde kind leert mij onbevangen en met open hart de wereld tegemoet te treden.

Het krijgen van kinderen gaat vaker teweeg met grote veranderingen in jezelf. Ik ben me gaan verdiepen in lichaams- en energetisch werk, en zocht daarin naar een geaarde, tastbare benadering. Met de voeten op de grond openstaan voor wat er nog meer is. Ik vond dat in de Zen Shiatsu. Ik heb zelf ervaren hoe fijn het is om shiatsu te ontvangen tijdens en direct na de zwangerschap, en mijn drie kinderen hebben veel baat bij de bijna dagelijkse korte behandelingen die ze tussendoor ontvangen. Kinderen en babies vind ik leuk, boeiend en ontwapenend. De puurheid en eerlijke manier van reageren inspireren mij om ook steeds dichter bij mezelf te blijven.

De eenvoud van de technieken van shiatsu en de diepgang van de oosterse geneeskunde inspireren mij elke dag om mensen te helpen zichzelf beter te voelen, hun eigen kracht te vinden. Shiatsu geven is voor mij een vorm van bewegend mediteren: zijn in het hier en nu, met volle aandacht aanwezig zijn voor de ontvanger.

Je bent welkom!

www.nataschalubberding.nl